lafemmes

Alla inlägg under april 2010

Av Alexandra Malmberg - 13 april 2010 21:49

"De lesbiska generna av min bisexualitet + fotbollsträning är ingen bra kombination. "Känn på mina muskler. KÄNN", samtidigt som jag spotar ut all snor från min hjärna." - Min facebookstatus just nu. Hahaha!


På min msn låter det just nu så här:


Alexandra säger:
Funderar på om man ska duscha, äta eller ligga med sig själv först... Hmmm
Isabelle säger:
 äta! din kropp behöver näring ftw
Alexandra säger:
 Ja men vad ska man eda?
Isabelle säger:
 råstemaudar


Hahahaha! "Råstemaudar", det är fan dagens ord utan tvekan!


Av Alexandra Malmberg - 13 april 2010 16:27

Ibland vet jag inte vem som är mest efterbliven, jag själv eller min humor? - Stiflersmom = Jag - (www.qx.se)


18.31 2010-04-12 skrev Kaff91:
hallå;)
är du sugen på lite bus?


19.01 2010-04-12 skrev Stiflersmom:
Oh ja! Var och när?


15.22 2010-04-13 skrev Kaff91:
Ojoj, har du ställe att vara på?


16.05 2010-04-13 skrev Stiflersmom:
Oh ja... Möt mig vid sibyllagrillen på Möllan ikväll klockan sex. Jag bär en kort läderkjol och en pappegoja på axeln. Be there ore be square ;)












Av Alexandra Malmberg - 13 april 2010 13:10

 


Tusen tankar snurrar i huvudet. Snart är det dags för möte och jag längtar inte ett dugg. Känner mig så jävla lost på karriärsvägen och vet verkligen inte vad jag vill göra. Som ett helt blankt brevpapper som trånar efter att få lite bläck på sig.

Av Alexandra Malmberg - 13 april 2010 12:52

En person sa en gång till mig att det är fruktansvärt tråkigt när ens bästa vän skaffar partner och inte kan umgås med sina vänner lika mycket. Detta är ett ständigt samtalsämne för människor och jag ska försöka ge min synpunkt på det hela. Det finns dom som isolerar sig totalt. Dessa personer ringer inte sina vänner längre, träffar aldrig dom utan är HELA tiden BARA med sin nya partner. Sen finns det personer som både kan vara med sin partner och sina vänner samtidigt och klarar av den balansen. Jag tillhör den sistnämnde kategorin, även om det tar några månader att hitta den balansen när man inlett ett nytt förhållande. Jag vet hur tråkigt det är när folk bara klipper helt med sina vänner så fort en kärlek dyker upp i livet eftersom jag varit med om det x antal gånger. Samtidigt vet jag hur det är att vara kär och vilja spendera all sin vakna tid med den man älskar, även om det till slut blir ohälsosamt. Däremot respekterar jag mina vänners val. Några av mina vänners största dröm är att skaffa familj och leva familjeliv vilket jag fullständigt respekterar. Det är ändå deras liv, deras val, och om dom kan fortsätta hålla kontakten med mig som är deras vän så är jag bara lycklig för deras skull. Jag tror det är det folk måste börja inse. När man blir äldre förrändras relationer. Man börjar jobba och har man en partner i sitt liv kan man inte längre träffa sina vänner 24/7, det funkar inte. Jo, det funkar för personer vars högsta önskan i livet är att umgås med sina vänner och det är inget fel med det men alla är olika. Tidigare trodde jag att det var så att man var tvungen att klippa allt så fort man hade en partner vilket fick mig att känna mig sjukt deppig och kvävd, nästan död. Nu har jag förstått att livet handlar om balans och så även kärleken. Man kan vara med sin partner ofta och ändå ha tid för sina vänner och sin egen tid. Kommunikation är A och O. Jag skulle aldrig kunna vara tillsammans med någon som tvunget skulle vara med mig hela tiden, varje dag, flera timmar men jag skulle heller aldrig kunna vara tillsammans med någon som träffade mig en gång i veckan i några timmar. Man vill vara viktig, men inte ägas. Klurig balans det där men jag tror jag börjar få grepp på det.

Av Alexandra Malmberg - 13 april 2010 12:47

Hade en ypperligt trevlig eftermiddag igår med en väldigt fin människa. Vi läste bok, solade och åt middag tillsammans. Dagen avslutades med fotbollsträning och jag var lite smått butter. Sorry girls, jag blir nog en fitta så fort jag kommer ut på plan.

Av Alexandra Malmberg - 12 april 2010 12:58

 


Jag låg och tittade på min vackra när hon sakta men säkert började falla in i sömn. Efter att ha studerat hennes vackra drag började jag plötsligt komma att tänka på sängkläder. Vem uppfann egentligen täcket? "Så dum jag är", tänkte jag. Sängkläder har ju funnits hur länge som helst för att hålla människan varm under de kalla nätterna. Det var då jag kom på en konstig sak. Om den enda funktionen täcket hade var att hålla människan varm när vi sov i hyddor eller under bar himmel, varför har vi då täcken inomhus nu när vi är berikade med både element och ordentligt tak och väggar? Om vi nu har täcket för att hålla oss varma under natten, varför tar vi inte bara på oss mer kläder när vi ska gå och lägga oss eller höjer värmen? Nä, täcket har blivit lite av en mysfaktor på modern tid. Ungefär som kattungar.

Av Alexandra Malmberg - 12 april 2010 12:42

 

Solen skiner och jag har hittat rester i frysen så jag behöver inte gå till affären idag. WOHO!



Så plötsligt kändes det som att alla bitarna föll på plats. Lägenheten är tom, jag har fått tid till möte på arbetsförmedlingen och tävlat på Jackie Ferms blogg. Haha! Solen skiner både utomhus och i mitt hjärta. Jag känner mig glad och tänker spendera min dag fram tills träningen i musikens anda. Idag är en bra dag.

Av Alexandra Malmberg - 12 april 2010 11:48

 

Jag - minus läskfunktionen.


Blev väckt av världens sötaste Maddis idag! Ett ganska bra sätt att starta dagen på tycker jag. Känner mig som muskelmannen blandat med ett kylskåp och värre kommer det bli nu när fotbollsträningen har börjat..... ;)

Presentation


Hej! Mitt namn är Alexandra, 25 år och bosatt i Malmö. Jag jobbar som designer men är även författare och poet. 2008 släppte jag boken "Är du med i gaymet?" som har synts lite överallt i media.

Här i bloggen skriver jag om precis vad som faller mig in!

Senaste inläggen

Arkiv

Sök i bloggen

Kategorier

RSS

Fråga mig

8 besvarade frågor

Lalla

Besöksstatistik

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14
15
16 17 18
19 20 21 22
23
24
25
26 27 28
29
30
<<< April 2010 >>>

Ovido - Quiz & Flashcards