lafemmes

Alla inlägg den 5 juni 2010

Av Alexandra Malmberg - 5 juni 2010 14:28

  


Fan vad mycket det är man ska tänka på när man håller på att lämna boet. Man känner sig verkligen som en fågelunge som ska testa sina vingar. Efter så många års kamp för att få kunna flyga ut från boet känns det minst sagt overkligt. Jag har drömt om denna stund så länge och kan knappt fatta att jag är här! Först och främst ska man ju hitta en lägenhet vilket inte är det lättaste. Blev uppdaterad av min Jecka att mkb slängt ut alla som tidigare stått i bostadskö hos dom nu när dom börjat sammarbeta med boplatsyd. Till idioterna vill jag bara säga följande: SUG MIN FETA BALLE för att jag inte fått erbjudande om att behålla min FYRA ÅRS LÅNGA KÖPLATS. Vi skiter med andra ord i dom. Då återstår nästan bara privata fastighetsägare och det är ju kanske inte skitlätt att hitta. Jag har googlat sönder google i min jakt efter dessa. En annan sak man kan göra är att utnyttja blocket.se. OM jag har utnyttjat den sidan. Hade det funnits en sluten verksamhet som kallat sig "anonyma blocketmissbrukare avdelning bostad" hade jag suttit där med handen i luften och hört "Välkommen Alexandra". Nästa veckas plan är att ringa alla fastighetsägare jag hittar i telefonkatalogen. Jag testar med andra ord den gamla hederliga vägen.


Nu är det så att jag antagligen får komma på visning på en lägenhet i Malmö nästa helg. Om gud slutar använda mig som en marionettdocka och börjar hjälpa mig lite och jag mot all förmodan skulle få lägenheten (vi är 5 stycken som ska kolla på den) kommer vi in i fas två: Möbler, dator, hemförsäkring, el, internet. Det är mycket som ska fixas men jag njuter faktiskt av jakten. Jag vet att jag kommer komma hem med fångst förr eller senare :)

Av Alexandra Malmberg - 5 juni 2010 14:24


  

Hittade precis en fin klubb på facebook: I used to have a voice like Justin Beiber, then I turned four. HAHAHA! Såå min humor. Stackars lillkillen.

Presentation


Hej! Mitt namn är Alexandra, 25 år och bosatt i Malmö. Jag jobbar som designer men är även författare och poet. 2008 släppte jag boken "Är du med i gaymet?" som har synts lite överallt i media.

Här i bloggen skriver jag om precis vad som faller mig in!

Senaste inläggen

Arkiv

Sök i bloggen

Kategorier

RSS

Fråga mig

8 besvarade frågor

Lalla

Besöksstatistik

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4 5 6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2010 >>>

Ovido - Quiz & Flashcards